Formulir Kontak

Nama

Email *

Pesan *

Cari Blog Ini

Gambar

Aris Olumpiakos Live Streaming Olumpiakos Peiraios Vs Aris Thessalonikis Live Stream


Αρησ Ολυμπιακοσ Live Streaming

Αρης Ολυμπιακοσ Live Streaming: Ολυμπιακός Πειραιώς vs Άρης Θεσσαλονίκης Live Stream

Το ντέρμπι των αιωνίων για την 11η Αγωνιστική της Super League Stoiximan διεξάγεται στο «Απόστολος Νικολαϊδης»!

Πάρε θέση δίπλα στους παίκτες και απόλαυσε το ντέρμπι ΑΕΚ-Ολυμπιακός live streaming και με μερικές απλές οδηγίες:

Πρόκειται για μια από τις κορυφαίες αναμετρήσεις του ελληνικού πρωταθλήματος, η οποία θα μεταδοθεί ζωντανά από τη Nova Sports, ενώ θα υπάρχει και live streaming. Οι φίλοι του Ολυμπιακού μπορούν να παρακολουθήσουν το ματς στο Οlympiacos TV, ενώ θα υπάρχει και live streaming από το κανάλι της ερυθρόλευκης ΠΑΕ στο YouTube. Οι φίλοι του Άρη μπορούν να παρακολουθήσουν το ματς στο κανάλι της ΠΑΕ στο YouTube, ενώ θα υπάρχει και live streaming από το Novasports.gr και το novasports.tv.

ΑΕΚ - Ολυμπιακός προγνωστικά

Η ΑΕΚ δείχνει να βρίσκει ξανά τον δρόμο της μετά την επιστροφή του Ματίας Αλμέιδα και μετά τη νίκη της στην έδρα του ΟΦΗ με 1-0, επικράτησε με το ίδιο σκορ και του Παναιτωλικού στο ΟΑΚΑ. Η επιστροφή του Σέρχιο Αραούχο αλλά και η ενσωμάτωση του Μουαμέρ Τάνκοβιτς δίνουν λύσεις στην επιθετική γραμμή της Ένωσης και την κάνουν πιο απειλητική. Αμυντικά δείχνει βελτιωμένη, με την προσθήκη του Ντομαγκόι Βίντα και του Γιώργου Τζαβέλλα σταθεροποιητικά στοιχεία στην αμυντική γραμμή.

Ο Ολυμπιακός από την άλλη πλευρά δείχνει να μην επηρεάζεται από την αλλαγή προπονητή, αφού με τον Μίτσελ στον πάγκο του μετρά τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες. Η ομάδα του Πειραιά δείχνει να έχει βελτιωθεί επιθετικά, με τον Χουάνγκ Ιν Μπέομ να έχει μεταμορφώσει τη μεσαία γραμμή της ομάδας και τον Σεντρίκ Μπακαμπού να είναι ο ηγέτης της επιθετικής γραμμής.


Komentar